Lossa instrumentbrädan supra mkiv

Kopplat ur vid fotpanelerna har ja gjort. instrumenthuset har ja oxå kopplat ur kablaget på men de går in som en vit liten kabel in i huset som ja inte får loss? Sen verkar de som att den feta kabelstammen sitter fast på passagerarsidan med och går ut till motorutrymmet?



Svar på inlägget: Lossa instrumentbrädan supra mkiv



Allright! Då får ja allt ta och kika lite närmre på det där.. Undrar då va fasiken den vita kan vara för något, Då är det åter till garaget imorn och luska lite mera. Får tacka så mkt för infon!


Efter mycket om och men samt ett par svordommar senare så är nu instrumentbrädan urplockad!. Då jag tidigare frågade runt lite hur pass klurigt de va att få bort brädan och om de va mkt jobb fick ja till svar att de va väldigt simpelt... Jo tack.. Fel svar! Det är bra mkt krångligare än man tror. Mycket kablar, kontakter, skruvar, metallbitar, plastbitar trånga utrymmen osv osv... Listan kan göras lång! Men nu är det iaf gjort så nu är de bara att samla ihop alla delar och lämna in för flockning.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka