Hjälp med golf

Jag har hittat en golf, en 02a som har rullat 13 300. Men bilen har 3 repor, enligt en osäker källa till mig kostar det endast 3000 att laga dessa fel. Men som sagt så är han en väldigt osäker källa så jag undrar om någon här kan hjälpa mig att uppskatta priset för att laga dessa fel. Jag är för övrigt väldigt nöjd med bilen. Vad kostar det att laga dessa fel? Första repan (största), finns på vänster fram dörr och sträcker sig frammåt. Se bifogade bilder. http://img59.imageshack.us/img59/6951/bilen035.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/839/bilen034.jpg/ Andra repan finns över vänster bakdäck http://imageshack.us/photo/my-images/412/bilen037.jpg/ Och sista repan finns över höger backdäck http://imageshack.us/photo/my-images/220/bilen039.jpg/ Väldigt tacksam för alla svar jag får!



Svar på inlägget: Hjälp med golf



§3 Rubriksanvisningar Låser och ber dig åtekomma med en informativt och beskrivande rubrik. http://www.garaget.org/forum/misc.php?action=forumRules Mvh Hamilton





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka