Tips på bra "guide" för att klä om dörrsidor?

Som rubriken lyder, så undrar jag om någon kan dela med sig av något bra forum eller länk till ngt ställe där det finns någon bra guide/how to do gällande klä om dörrsidor? Själva grunderna vet jag hur man gör. Vore dock kanon om någon vet av någon sida där det finns step-by-step instruktioner, eller bara allmänt bra tips som jag kanske inte alls tänkt på. Tänkte detta främst iom att jag fått tag i en tillverkare som kan leverera äkta alcantara och det kostar endel , så vill inte misslyckas mera än jag måste



Svar på inlägget: Tips på bra "guide" för att klä om dörrsidor?



exakt va e de du ska klä?


Oj kanske skulle förklarat lite bättre. Jag tänkte något snarlikt som detta om du ser i mitten det som är klätt i orange. Tänkte ha hela dörrsidan med vanlig svart skinn sen i mitten svart alcantara där han har orange skinnet. Min fundering är mestadels eftersom att den delen på 124 är "sytt". En bild på w124 dörrsida:


e de bara platt så e de inte så svårt.. men när de blir former på de så måste de sys.


Så du tror att det kan räcka med att enbart limma? Jag har köpt fastbond 30 som jag tänkte använda till att limma, var nästan säker på att jag skulle behöva sy eftersom att det är de orginal på "mittendelen"


Gjorde för skojs skull offert förfrågan hos några företag som sysslar med att klä om bilinredningar och det var inte så dyrt som jag gissade på så det kommer nog att lämnas iväg istället för att försöka själv





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka