"Xenon look a like"

Vad är det för fake du har? jävligt fina



Svar på inlägget: "Xenon look a like"



Du har inte tänkt på att han kanske vill gå igenom billbes med lamporna?


Är väl inge krångligt att bara byta lampor innan besiktningen 1gång/år? Kör me diamond vision jag med, på T5:an o de funkar klockrent!


Ja visst kan man gör så men du har inte tänkt på att i sverige finns lagarna på grund av en anledning? Tänk på mottrafikanter


Dessa lampor ligger på 5000k och måga xeon som är godkända ligger på 6000k så det är nog lugnt. Tror inte direkt att jag kommer blända några med mina halvljus..


Vart kan man köpa de här "Philips Diamond Vision 5000k" då? Går tydligen inte xenonkonventera min volvo s80 -08 på något enkelt sätt. Så fick höra att Philips Diamond Vision 5000K var absolut bästa xenon-look-a-like lamporna.


Dagens arkeolog:) det står ju i nåt inlägg där man kan beställa från, funkar bra att beställa från england. Eller gå till närmaste meca eller mekonomen, dom kan säker få fram dom åt dig.


http://www.autolamps-online.com/ //Brådhis


håller dessa bra?


Rimtigt läckert med xeon lampor.. Men vad är skillnaden mellan ersättningslampor och xeonlampor? Ska man ha så mycket K som möljligt eller då lite som möjligt? Funderar på xeonlapor/ersättningslampor till min ? Hur många k ska man ha och vqrt får man tag i ett par som passar till min? Gärna så starkt ljusnsom möjligt samt besiktningsbara Vad betyder alla olika H1 H11 mm? Helt ny inom det här





Xenonkungen säljer även dessa "xenon-look" lampor, och ju högre k- värde, desto blåare sken...


Jag har testat xenonkungens xenon-look lampor och dom lyser snyggt men inte bra, i mörker och blött väglag är det rent av livsfarligt för lyser knappt bättre än p-ljusen gör .


Jag kör med Jom XenonWhite i Urquattron o tycker detta är det närmaste xenon-look jag har kommit med dom lampor jag har provat. Höger: Standard H4. Vänster: Jom XenonWhite H4. Finns att köpa på bla: tillbilen.se


men lyser dem bra då?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka