Fälg med lacksläpp, rinningar?

Tjena alla glada! Tog en koll runt bilen, fick syn på underliga märken som liknar något som runnit eller kanske skrapats på varje fälg. Jag har ej kört emot någon trottoar kant eller liknande, samt det ser mer ut som några slags rinningar, ser ut att vara nån rost fläck där med. Fälgarna inhandlades 2009, så dem är ju inte så värst gamla. Dem har inte rullat särskilt mkt heller. Frågan är nu om någon vet vad detta kan bero på ? Tacksam för svar! Mvh!



Svar på inlägget: Fälg med lacksläpp, rinningar?



Ser ut som oxideringar eftersom det startar i kanten och jobbar sig inåt. Fälgen är ju svarvad så ligger det klarlack på detta, klarlack har väldigt svårt att fästa på såna ytor och det brukar bli som på dina efter ett tag. Tyvärr är det enda att slipa ner och antingen lacka ytan eller polera upp den igen. Finns speciella klarlacker som ska fungera bättre på polerad/svarvad yta men detta är inget jag testat. Mvh Micke


Där ser man, inte mkt annat att göra än att lämna in dem för att få dem fixade då. Tack för ditt svar!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka