Behöver man sänka bilen om man har 20"?

Ja det ser ut som arsel med stora hjul o stort skärmgap. Jag sänkte min gamla A8a runt 60mm fram o 40 bak med 19" o ändå var det en del gap kvar. Kör med bra grejer som sagt så lider inte komforten spec mycket heller. Det vart lite spårkänsligare bara men sjuk förbättring i väghållning.



Svar på inlägget: Behöver man sänka bilen om man har 20"?



Jag har sänkt 40/50mm,lirar alldeles förträffligt med mina 20"..


kolla min V70, är 20" helt original dämpare !


V70 - A8 = Inte samma sak Dämpare - Fjädrar = Inte samma sak Men att kapa några mm skulle ju inte sitta fel på den heller


Jag säger bara kolla länken http://www.garaget.org/?car=256190&image=2421875 Har en själv, ska sänka min 2-3cm. Glappet i mellan hjul och kant är lite irriterande.


Sörre tum tar inte automatiskt bort "glappet" Och vill man ha en stor bil kanske man borde köpa en SUV/Truck istället?


Precis det jag menar. En A8 är inte en SUV, dvs inte en stor bil. Vrf göra den "större"? Då skulle man köpt en SUV ifrån början


Bilen ser kanske större ut i orighöjd,men den ser definitivt fetare ut sänkt..


Större fälgar gör ofta att det blir lite bättre, man tänker ofta inte på höjden då hjulen fyller upp bättre i hjulhusen. Men en moderat sänkning är kronan på verket.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka