Få mer mullerljud billigt.

tja, hur kan ja fixa så att bilen mullrar lite gott sådär? hellt ganska billigt... Rubriken redigerad // moderator



Svar på inlägget: Få mer mullerljud billigt.



Kapa av en ljuddämpare?


Billigt och billigt? allt är relativt. Men ett catback är en bra början. Kör själv med ett simons 2,5", dock med ferrita 3" downpipe och racekisse vilket får det att låta betydligt mer än "bara" ett catback. Ska dock ta bort min mittdämp också, det är ett alternativ. JT har en halvsats i 3" med bara 1 dämp om du vill att det ska mullra på lite mer. Annars? JT Ferrita Simons Bygga eget.


funkar allt detta på en saab 93 ?


Ja då, bara att gå in på respektive leverantör och kolla systemen till din bil.


Den som orkar för gärna skriva en ordentlig steg för steg för jag är extremt värdelös på bilar:( vore underbart om någon pallar tack på förhand!!


Vadå..? Beställ nytt avgas, demontera det gamla och montera nytt??? Steg för steg ... Simons.se http://www.simons.se/Katalog/SAAB/SAAB_ . 9-3_03.htm http://www.jt-tuning.se/shop/ http://www.ferrita.com/butik_kopia.php hos JT och ferrita får du knappa dig fram till rätt bil..


http://www.stylingbutiken.se/ljuddampar . 45-/2867-0


volvo_245_racing blire mullerljud av dendär ?


Blir det säkert.. men japs känns lite fjortis tycker jag iaf...





Japp du tar bort den bakre dämpare och sätter ditt den där, har haft 5tum ut på 2av mina bilar och verkligen gillat ljudet ska sätta på en på skodan till våren, men vet dock inte vad sbp tycker om ljudet på en heltypgodkänd bil eller vad det heter Men gillar verkligen ljudet, det sätter liksom lite guldkant på vardagen i alla fall i mina öron


5" ut på en orginal bil med max 200 hk ??? nej de funkar inte enligt mig, ser bara skit dumt ut !! bättre att plocka bort mitten dämparen


Som sagt detta var bara ett förslag, och personligen tycker jag det blir grymt, man gör ju grejerna för sin egen del och inte för vad alla andra ska tycka


Jo, ger nästan känslan utblås med bil istället för bil med utblås... Inte snyggt heller.


så sant så ... väldigt få bilar en japs dämpare passar faktiskt


Han ska inte ha en japps dämpare en så ny Saab ! kommer bara se fult ut och kommer inte mullra så mycket mera. Kommer mest låta en massa hela tiden över hela registret. Skulle satsa på ett Simons system så låter det bättre jäms registret. Låga varv låter lite, högre varv låter mera.


Håller me, men själv gillar jag Jt bättre. Har dock en polare med en 95 aero och den låter faktiskt trevligt med simons! Som du säger, blir inte det där "japps" ljudet hela tiden utan man hör verkligen skillnad när motorn får jobba lite..


Grova rör och mycket ljuddämpning så får du ett härligt "mullerljud" utan att det låter för högt... Sätt ljuddämparna så långt bak som möjligt för att slippa smatter ljud.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka