We learned at a early age that FWD Sucks! vart hitta dekal?

undrar som topic vart jag hittar dekalen , har letat på dekaltrim utan resultat



Svar på inlägget: We learned at a early age that FWD Sucks! vart hitta dekal?



dekaltrim gör väl efter önskemål? Annars är google ett hett insider-tips....


jaa har sökt men hittar inget på google. men tänkte eftersom att den är relativt vanlig borde det finnas någon sida. hehe


släng iväg ett mail till mig med storlek färg och teckensnitt så fixar jag dekalen till dig!


kostar?


Svenska kronor.


Driiiiv igen?


vad fan vet du om det? han kanske vill ha det i norska? eller dollar? eller varför inte i natura? idiot!


fråga konkas.. han hade en sådan dekal


lugna ner språket. klart han vill ha svenska pengar om han är i sverige, men han tar nog gärna emot annan valuta också. sen kan du beställa en dekal var fan du vill idag.





Who´s idiot now bitch?


den här tråden verkar ha gått lite överstyr vad gäller missbruket av de svenska språket. nu tycker jag och kan nästan garantera att de är fler som tycker att här på gorg så är man allvarlig o inte behöver uttrycka sig på vissa sätt. så för min o alla gorgares skull VÅRDA SPRÅKET


För att vara lite topic... Ta den bilden och skicka till xtravagant eller någon annan dekal firma och fråga om pris. Svårare än så är det inte, eller jo du behöver mått för att få den i rätt storlek med.


Så är orginalena


Ja de är nog inga tusenlappar iaf ska du se


åhh nej..ska alla åka runt med denna dekalen nu : ) Jag och polaren var ju ganska ensamma om denna dekalen för 2 år sedan


Hehe... Sen när ni står i en brant uppförsbacke med ett bakhjul som spinner rejält kommer vi med "trehjulingar" och tuggar oss upp.


Innan ni trycker den där kan nu ju lära er engelska.. eller Volvofolk kanske är lite dummare och vill ha en felstavning, de kör ju trotts allt Volvo.. hehe. Dagens lektion. " we learned at AN early age..." när nästkommande ord börjar på en vokal är det "an" "I ate an apple" "I ate a red apple"


innan du yttrar dig om felstaving på engelska så kan du ju lära dig svenska först!! trots stavas bara med ett T!!! men saab folk kanske inte kan de så bra..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka