Styling tips för den inte så kunnige?

Har skaffat mig en nissan 100nx (liknar 200sx fast mindre) jag har lackat om motorblocket och kåpan över luftfiltret men det är ungefär vad jag har vågat ge mig in på, vill inte ta mig vatten över huvudet eller få bilen stående för länge då det är ett "rullande projekt" Skulle vara glad om jag fick lite tips på interiör och motor tuning (inte för komplicerat)



Svar på inlägget: Styling tips för den inte så kunnige?



Bilder på bilen hade inte skadat? Tex, Lacka delar av inredning, Vita blinkers, Klarglas, Fälgar, Solfilm, Sänkning, Polera, Sportstolar, Snyggare utblås, Ja listan kan göras lång..


bilder kommer att komma imorgon då det är på tok för mörkt att ta kort nu tänkte lacka delar av instrumentpanelen vilket inte värkar för knepigt?


Vad är lägga igen? o:


Plocka bort handtagen, Svetsa igen hålena och öppna med knapp Inte något du gör på 5min iaf. Lacka inredning kan göra stor skillnad


inte världens vakraste tyvärr http://www.autoholic.de/images/resized/ . X-joRc.jpg


Här har man lagt igen handtagen


Mycket finare än original iaf


nja verkar inte som att det är gjort i en handvändning direkt


tycker bodykit nästan bara ser klumpigt ut på 100nx och han behövde andra fälgar





Kan man använda en svets och å vinkelslip + lite el så ska man kunna lösa det med Blir ju dyrare än man tror dock, Lack etc.


det är just det att jag bara jobbar på loven, sista året på gymnasiet!


Vad jag skulle gjort med Gymnasie-ekonomi: Sänka *kapa fjädrar, 1-2 varv* Solfilm Polera Spara till hyfsade fälgar Städa och putsa ren invändigt Lacka detaljer Rensa emblem på bilen Snyggare utblås Nya regplåtar LED Dioder i regskyltsbelysning Osv Bara kör på det du kommer på! Lycka till, Alltid roligt att börja pyssla med ny bil


silikonslangar i motorn, är inte det ganska simpelt?


Det är enkelt och gör ett lyft under huven, Men gör en rejäl motortvätt också


hyfsade fälgar är fixat! sänker jag måste jag köpa lågprofilsdäck vilket inte är billigt

vågar fan inte göra en motortvätt för att han som hade den innan va en riktig hobbypyslare med elen ._.


däck e inte alls så dyrt som de va för typ 10 år sen..


Koppla ur + på batteri och ös på. Ingen fara, har också några tattarkopplingar på min mk2a till både angeleyes och dimljus och jag blåser då på med högtrycken och allt fungerar som det ska. Jag kör då på med + å - på batteriet, Aldrig märkt nån skillnad.. Dock fördelare å så kan du täcka med plastpåse eller liknande, Jobbigt när det kommer fukt haha


student....





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka