Bmw m535i -85 innan "förvandlingen" Bilder! Gärna Förslag/Råd

Äkta m535i e28 helt original från år 1985. Fullutrustad (vad jag vet) inklusive el-glastaklucka, farthållare, färddator mm mm. Utvändigt: Sämre och något matt i lack, lacksläpp samt rost( inte mycket) vid skärmbreddarna. Invändigt: Bak hel och fin. Fram (förare) något slitet. Instrumenten och där runtomkring fin. Funderar på antingen hellackering eller helfoliering. Om det blir lackering är dessa färger intressanta:Lemans blå , Imola röd eller mörkare svart. Om det blir foliering är dessa färger intressanta:Frozen blue (matt eller blank), Röd (endast blank). Plasti Dip har jag med funderat på. 17" är beställda och på väg. Fälg och däck sprillans nytt! Baklyktor och sido blinkers byts ut. Funderar även på sänkningssats. STOR service++ kommer att göras närmaste tiden. Målet är att allt ska vara klart inom 6-7 veckor. Ni får gärna komma med förslag tex: Lackering eller foliering? Vilka färger? Hur mycket bör man sänka bilen? Var kan man köpa Baklyktor och sido blinkers? Söker även lackerare / folierare som vill ha kontanta pengar! Även inredning ( bara M) sökes. Är tacksam för alla förslag och råd! BILDER:http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . ge=2149693 http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . ge=2149705 http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . ge=2149707



Svar på inlägget: Bmw m535i -85 innan "förvandlingen" Bilder! Gärna Förslag/Råd



Egentligen ska du inte göra mycket med den! Det är fina bilar som börjar bli ovanliga speciellt i orörd skick! Sänkning, BBS split så klart! Vet inte vad det är för färg, syns dåligt på bilderna men en riktigt fin blank svart med kromade lister är ju porr på hjul! Glöm inte!!! http://www.facebook.com/groups/315495808488749/ www.e28.se O så får du gärna kolla min! http://www.garaget.org/?car=157143


Nej verkligen inte något super styling hit och dit. Om jag väljer svart lackering blir det så klart ljusa/krom lister. Sänkning självklart Aldrig gillat bbs, men det är självklart smaksak. De jag har beställt är fina de med. Såg din bil, jättefin Kan du bra om e28? Erfarenhet?


Tack! Ja, BBS är lite uttjatade... Finns en del andra fälgar som är fina o passar bra! Kan en del om E28, rätt bra på M10 (4 cyl) men det finns riktiga guru på tidigare nämnda forum.


När jag monterat på fälgarna ska jag lägga ut en bild och länka det till dig. En del annat som måste göras innan. Bl.a en stor service, lackering, och lite annat småpill. Vill ha den så felfri som möjligt Det jag ev skulle vara intresserad av när bilen är klar är mer effekt. Att få ut runt 350 hk på en sån med med Turbo är inga större problem och inga fantasipriser. Vet du nåt om det? Eller vet någon annan?


Som jag skrev tidigare - www.e28.se eller BMW E28 Klassiker Schweden på fejan!


Ja då är medlem på e28.se och kollar där.


sänkning.. andra fälgar.. snyggare utblås sen är du i hamn


Fälgarna är i hamn! Stora servicen gjord! Resten kommer inom kort, snart i hamn Funderar även på Plasti Dip....





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka