300c FÄLGAR HJÄLP

Hejsan alla bil intresserade .. Jag behöver hjälp att hitta 24" fälgar bra och till bra pris och jag undrar om det skulle gå att ha 24" fälgar på en 300c utan att ha ändrat något med stöddämparna .. Tack:)



Svar på inlägget: 300c FÄLGAR HJÄLP



24" är inte billiga....


självklart men jag menar ett bra pris


Kommer nog bli ganska svettigt för din motor att dra runt de tunga fälgarna. Men det du måste göra är att kapa av den överblivna delen efter muttern. Du förstår vad jag menar om du tar och tittar strax över framhjulet innuti skärmen.


men kommer det bli tungt med 265 / 30 däck lågprofil


Om du har sexan blir det nog onödigt tungt med så stora hjul.. Sen blir bromsarna alldeles för underdimensionerade för att få stopp på den. En bekant brände av vägen när han fick tvärnita med sina 22" hjul på en 300C kombi. Bromsarna tog inte alls. Fanns inte ett fel på dom när han kollade dom efteråt. Så gå ner till max 20" Så blir det nog mindre risker.


ok tack för tips .. Tror ni dessa passar http://www.statusfalgar.se/dystany-chro . p-199.html på 300c


24" är det ända rätta fan! Kolla den här sänkta jäveln, blir fan inte snyggare än så här! Om du ska kirra fälgar så rekomenderar jag att köpa nått från ebay, oftast blir det flera tusen spänn billigare även om du inkluderar däck och frakt. Dock va dom där fälgarna du länkade till jävligt billiga faktiskt. Har du kollat upp vad däcken kostar till dom?


nope .. Men dom va rätt billiga haha .. men funderar på dessa http://www.customwheelsdirect.com/300c/ . wheels.php Ultra Platinum Shield


Det Kanske blir 22" men pengar är inget problem .. utan tänker mer på bilen





Hehe tja är ju tur kanske att alla inte har samma smak skulle väl bli lite tråkigt då, personligen så tycker jag det är häftigare rent generellt med ja låt oss säga 15" ibak och ett par feta Mickey Thompson på. Har sett en bil med 26" där det passade men det var ju en Dodge SRT pickis.


Har 24´´ på min. funkar alldeles utmärkt. ite lite obalans men körde från värmland till paris utan prbelm iaf lite mod krävs dock...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka