Få bort dekaler innan lack

Tjoflöjt! Vet inte om det är rätt forum att ställa denna fråga, men jag chansar. Ska lacka om Cheven nu under våren. Funderar på hur man bäst får bort dekaler som sitter lite här och var...bl a på motorhuven o bakluckan. vill ju inte att det ska vara rester kvar eller synas efter lackeringen. Det blir ju typ garagelack, men förhoppningsvis lite seriösare och med ett bra resultat Några tips? Tacksam för alla svar o det fort!



Svar på inlägget: Få bort dekaler innan lack



Jag skulle tro att det funkar om du tar bort så mycket du kan av dekalen och sedan så bara slipar du det måste du ju göra om du ska lacka, så då försvinner klisterrester och dekalrester o annat skit


Klickskrapa och silikontvätt, slipa inte bort det.


Värmepistol så följer dom flesta klisterresterna med sen om du har någon silicontvättmedel så får det bort resten


värmepistol å sedan skaffar du klisterbort tagnings medel, samma medel som man tvättar bort klistret från toning på rutor med, det funkar kanon bra slipar du så kommer du bara att kleta/smeta ut det (vet av erfarenhet)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka