Bilupplysningen.se - Seriöst/Bra företag ?

Ska nu köpa Devil Eyes samt 35watt xenon till halv och 55watt till helljus (för att kanske slippa extralysen) till min Volvo V70N -04, och hittade billiga Devil Eyes på Bilupplysningen.se, nu till frågan.. är det ett bra företag som man kan lita på med snabba leveranser och inte en massa krångel.. ? Har inte hört nåt om dom, hörde namnet för första gången för ett par dagar sen när jag googlade på Devil Eyes. Nån som vet nåt om detta.. ? Egna erfarenheter ?



Svar på inlägget: Bilupplysningen.se - Seriöst/Bra företag ?



Efter lite "goooogling" på internet så tycks ju en hel del människor anse att Bilupplysningen.se är ett redigt företag. Har dock ingen egen erfarenhet av det. Ställt frågan i extraljus/xenon-tråden?


Har åxå kollat runt lite.. verkar som det är ett bra företag.. tror jag ska beställa där.. dom hade bra priser på Devil Eyes till V70N åxå... samt bra priser på Xenon-kitten åxå.. men blir endå grejer för lite över 6 tusen.. :S


Det kostar att ligga på topp, helt enkelt.


Sant som det är sagt.. behöver bra lyse nu när det är mörkt ute, tänkte att Devil Eyes är snyggt och bra med projektorlinsen... samt att Xenon är bra tycker jag, 55watt i helljuset måste ju räcka utan att man måste ha massa extralysen monterat.. vill helst slippa det men endå ha bra lyse på hel och halv


Bra och bra..själv kör jag med vanliga halogen i halv/helljusen och jag skulle mycket väl kunna köra utan extraljus också, men ser det hellre som "lyx" att ha extraljus.


Tror nog jag skulle få ännu bättre med extraljus.. men vill inte kleta på några sånna, därför Xenon i hel o halv istället , betydlig bättre än orginal halogen iaf


Det kan jag dock hålla med om.


Är dock lite tveksam till hur vida jag ska ha 6000k i halv och 5000k i hel..


Ju lägre Kelvin desto mer ljus..





Jodå.. så långt vet jag åxå.. vad som gör mig tveksam är just hur ögat uppfattar det hela.. alltså hur det igentligen kommer se ut... har kollat på youtube.. men finns ingen video som visar exakt hur 6000k lyser i förhållande till 5000k tex... antar att det är svårt för en videokamera att på rätt sätt fånga upp den kelvin som faktiskt är över 4300k


Eftersom du är ute efter så bra ljus som möjligt så är väl valet enkelt? Och då du ska köra med projektorlins så får du ju en del gratis blåstick i ljuset om det är det du vill ha. I rent stylingsyfte alltså..


Många bilar man möter ute på vägarna nu för tiden har ju rätt så blått ljus alltså... åtminstone på halvljus, möjligen att dom har typ 6-8000k i halv och 5000k i hel... 4300k är ju helt vitt kan man säga och det har många sagt kan få en bländande effekt.. alltså tänkte jag på 6000k..


Det är pålitligt.. Beställt en del LED slingor osv därifrån Jag hade tagit 4300k eller 5000k lyser bättre än 6000k..


Ja precis.. jag ska ha 5000k i helljuset och 6000k i halvljus för att flera folk säger att lite mer blått är bra i snöoväder och sånt..


Precis.. Blir nog bra! Själv har jag 8000k haha.. dock inte hela tiden..


Var har du 8000k ? hel eller halv.. eller båda.. ?


I halvljuset... Men det är kopplat som extraljus så man kan skifta mellan vanlig halogen och xenon ljuset.. Det lyser väldigt blått så det är lite onödigt att köra med hela tiden Edit: Det var visst 10000k jag hade..


Ja 10000k det kan jag förstå är blått som tusan.. kommer inte på tal att jag ska ha det.. haha 5000k i helljuset och 6000k i halv tänker jag testa.. passar det inte mig så byter jag lampa med annan Kelvin helt enkelt..


Beställde idag från Bilupplysningen.se Svarta Devil Eyes 35 watt 6000k Xenon till halvljus 55 watt 6000k Xenon till helljus Tänkte som sagt köpa 5000k till helljus men det var slutsålt så jag tog samma kelvin som till halvljuset då, lampan kan jag byta i efterhand mot en med lämplig Kelvin om jag inte är nöjd. Hoppas på snabb leverans från bilupplysningen.se





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka