Sätta solfilm själv, precut. ex SC styling säljer denna typ

Har ni satt in färdigskuren solfilm "precut"? Ser att SC styling säljer och enligt hemsidan är det samma film dom monterar. Det man undrar är hur lätt eller svårt det är att sätta själv, man vill ju inte att solfilmen ska bli ful. Men den kostar 1500 och med montering betalar jag 3300. Frågan är om det är värt att lägga ner lite tid och tålamod för 1300:-?



Svar på inlägget: Sätta solfilm själv, precut. ex SC styling säljer denna typ



för 1300 är svaret direkt. låt någon annan göra skiten. tid = pengar. nu vet inte jag vad du tjänar, men räkna med några timmar att få på det där om du ska göra det själv, sen finns risken att du inte blir nöjd, sabbar en sida osv. några timmar är alltså snabbt borta. några timmar som du själv kan jobba och tjäna ihop pengar på


Tjänar fläsk haha nej men det är ju isåfall nåt jag tänkte göra på en helgdag eller annan tid då jag inte jobbar. Och tycker det är kul att pilla med saker, men bara när det går bra... Men som du skriver vill man ju inte att resultatet ska bli dåligt! Och det kan man väl aldrig riktigt veta innan. Men ändå få en fingervisning på om det är rätt lätt gjort med rätt redskap och tålamod eller om det bara är att lägga ner tanken direkt!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka