Synpunkter sökes! Ska jag mattsvart foliera min Bmw Z4 ESS??

Tja! Jobbar med folie wrappningar.. så kostnaden för mig vore nästan = 0kr Vad tror ni om att hel intäcka min Z4 med mattsvart folie? Kolla in mina bilder å kom gärna med synpunkter.. en annan användare här på garaget har gjort det:http://www.garaget.org/?car=123266&image=1905346 Kom med synpunkter å förslag!



Svar på inlägget: Synpunkter sökes! Ska jag mattsvart foliera min Bmw Z4 ESS??



Njae, skulle behållt den som den är. Tycker det är roligare att ha en riktigt trevlig puts än helt matt bara


Aha okay! Ja den har riktigt bra lack.. några stenskott i fronten bara.. men annars riktigt mint condition.. Är bara lite nyfiken på tanken med mattsvart.. man kan ju alltid dra av folien framöver.. och det skyddar ju lacken med = ) Men mattsvart trenden kanske är över.. ? Mattvit kanske... ?


Håller med ovanstående talare!


Okay! Jag gillar att lägga en tråd här å få lite bollplank med ideér å synpunkter! Kom gärna med fler synpunkter.. = ) Jag vill behålla den clean.. enda planerna som är säkert än så länge är att bromsskivorna runt om skall uppgraderas och renovera bromsoken Sen skall nog kompressorn uppgraderas med aggressivare kammar och annan bältesdrive som skall ge 25-35hk till enligt ESS i norge = ) Hjulen älskar jag.. Äkta BBS som sitter som en smäck


Ja jag såg den i Halmstad, satan vilket monster!! Denna är mkt fetare än din gamla supra btw ^^ personligen tycker jag denna är mycket mer stilren


Tycker du ska pröva med huven först, blir de inte bra så skit i de!


Haha man tackar!!!! Ja.. jag lärde mig min läxa med Supran.. less is more är numera mitt måtto = ) Jag vill behålla denna clean.. å den går som ett as...


E bara ärlig så på både gott och ont! Ja jag håller med dig med där hahah ja kan tänka mig det,längtar till man med har pengar o kunna köpa sin bil.


Mhm.. denna ska jag förvalta och förbättra försiktigt utan att det ska bli smaklöst! = ) Effekten kommer max hamna på runt 420hk.. jag vill behålla körbarheten och hållbarheten = ) Fördelen med kompressorn är kraften finns där hela tiden.. vridmomentet är sjukt.. Funderar även på ett par Z4M stolar i den eller Sparco med alcantara.. några stilrena med låg vikt.. men sett att dom kostar ca 7400kr/st!! Tåls att fundera på.. Finns även BMW Performance stolar.. men dom kostar 5000euro paret...





Har du inga defekter i lacken förstår jag inte varför man skulle förstöra den fina blanka lacken med mattsvart? Nej usch, du får mer för den som den är tror jag!


Okay! Ja den har inte stora lackdefekter.. Tänkte mer på "mode" grejjen med mattsvart numera = ) Bara bollar med tanken!


mattsvart e bra... har själv 2 bilar som e de.. ena e lackad å den andra e "tejpad".


Haha ja fördelen med folien är ju att den är ju inte permanent.. och skyddar dessutom underlacken = ) Men är det snyggt å passar på just min bil... ? Det är frågan!


de e ju bara testa de e ju en av fördelarna med foliering


Dom är snygga i mattsvart, och eftersom den nästan är gratis för dig så äre ju bara göra det Mattvit vet jag inte, låter jävligt snyggt men inte sett det på nån sån här förut Du kan ju endå tabort folieringen närsomhelst ju


Mhm har ändå en annan kunds bil påväg in... Den ska mattsvart folieras.. blir nog alltid nått material över som man kan leka med iaf under vintern då den ändå står inomhus tills våren = )


Prövar igen.. Tycker du ska pröva med huven först, blir de inte bra så skit i de! Kanske i någon annan färg med!!


Sorry! Missade ditt inlägg ursäkta.. = ) Ja det är ju med en tanke! Kanske ska sysselsätta mig med det i vinter = ) Iaf nån del.. kanske dörren så man ser skillnaden = )


De e lugnt, ja gör de, kan bli snyggt men också katastrof, sen kan de va sjyggt mett mattsvart huv, tak och baklucka i ett





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka