Bil med många styling-delar?

Jag sitter just i detta nu och kikar på en Nissan Almera -02 som jag tänkte ha som en extrabil medan jag slänger in Saaben i garaget och leker lite. Nu har jag inte kikat mer än några timmar, men jag tycker det verkar vara väldigt lite delar till just Nissan över lag...? Har jag varit ute på fel sidor bara, eller är det verkligen så illa ställt för Nissan att ingen vill göra styling-delar till dem? Det jag främst är ute efter är nya lyktor, då baklyktorna är så... mindre fina. Sen om man finner något annat som ser kanon ut så vore även det av intresse lite längre fram. Någon som har några bra länkar att dela med sig av? Eller bör man satsa på någon annan liten billig bil?



Svar på inlägget: Bil med många styling-delar?



Tror efterfrågan inte är direkt den största till Nissan Almera, då ägarna har tendens till att ha helt andra intressen då det kommer till dessa modeller. Så jag tror inte du har varit på fel sidor tyvärr.


Det verkar onekligen som du har rätt, tyvärr. Vad ska man då satsa på? Jag är inte speciellt förtjust i franska bilar kan tilläggas. De är snygga, men kostar lika mkt per månad i reparation som de kostar att köpa... (Neee, jag e int bitter!) Vad finns det för liten bil som har mer att välja mellan? Prisklassen bör ligga runt 20-25 för bilen. Snurran spelar ingen större roll då jag som sagt ska ha den kort tid och sen skicka vidare den till sambon som "shopingbil"


honda civic säger ja bara driftsäker,hyffast soppasnål å de finns HUR mycke saker som helst till dom.


Haha. Så sant som det va sagt! Dock har jag och damen hamnat något i onåd. Hon SKA ha AC i bilen... Och kikar man på lite nyare bilar så sitter spaken i luften och det va inte godkänt heller. Och tyvärr förstörde Honda namnet civic efter -00 imo. Kikat runt lite på A3 också. Men deras andrahandsvärde är så högt att man mår illa. *suck* Det är inte lätt att vara damen till lags och ändå försöka göra bilen lite rolig. För det uppskattar hon! (så länge jag betalar och gör jobbet)


ett tips... låt kärringen köpa bilen själv å sen göra jobbet, efter de så kommer du få bestämma helt själv när du köper nästa bil..


Tycker mig höra ett tips som du själv har använt Nå. Får tänka på detta över natten och se hur jag ska göra. Kanske följer ditt tips Tack för svaren. och btw, snygg Jetta du har. Älskar främre spoilern med filtrena och de extra batterierna. STOR tumme upp! Tack ännu en gång


tipset e nog mer efter ALLA år man hållit på med bilar.. folk vill HA så mycke men de får inte kosta nåt.. ibland måste man va lite realist


Om Du bara visste hur mkt jag håller med om det. Dock tycker jag att det är roligare att lägga ner mer pengar på att bygga/montera/styla än på att köpa själva bilen.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka