Sol film tips / vart kan jag köpa bra solfilm (nån som kan filma i närheten av ö-vik ? )

tänkte ge mig på att sol filma mercan tips på vart man kan få tag på bra solfilm till okej pris ? kom gärna med tips! någon runt ö-viks trakten som är duktig på att filma och kan göra det åt mig för en slant ? vad tror ni om solarplexius i bakrutan iställe för film ?



Svar på inlägget: Sol film tips / vart kan jag köpa bra solfilm (nån som kan filma i närheten av ö-vik ? )



http://www.biltema.se/sv/Bil---MC/Bil-t . ilm-39320/ Jag köpte mig en rulle sånt för att lära mig, men resultatet blev bra så den filmen fick sitta kvar har dock bara haft den på i ett år snart, hört att Biltema solfilmerna blir lila med åren, fast för det priset ska man inte klaga


hur många rutor räcker en rulle till ?


Räckte till två bakrutor på Volvo 740, så borde räcka till bakrutan och bakdörrarna på din MB Är ju bara mäta, 3 meter var rullen


Arnäs Glas har 15-30% rea på toning av bilar till och med 31/3, kostar nog inte så jäkla mycket. Fick ett mycket förmånligt pris av dem på en offert på stortysken.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka