Vart kan man skaffa dekaler/stickers?

Jag är ute efter fetta dekaler tex som denna http://www.garaget.org/?car=245125&image=2297438 har kollat lite på dekaltrim men inget min smak. skulle vilja lägga över hela läppen. tackar för svar=)



Svar på inlägget: Vart kan man skaffa dekaler/stickers?



ring dom så kan dom säkert fixa nått efter din smak


Eller kolla på ebay.com


som sagt vilken dekalfirma som helst kan göra det där åt dig.. ring eller maila till dekaltrim dom hjälper ig säkert..bifoga en bild på det du vill ha också..


Dekaltrim fixar ALLT du behöver.


Ebay.com


jäkligt bökigt på ebay.com att maila och säga vad man behöver dock:-) lättare och billigare att lösa sånt här på svensk mark...


Okej! Då gör du något brutalt fel på ebay!


nej men menar ju givetvis att man inte kan maila till ebay o säga vad man vill ha..ungefär som att du skulle maila tradera o skriva hej jag vill ha DC dekaler till mig bil..Fattar du nu??!??! gå in på ebay.se skriv sedan DC dekaler i sökrutan välj storbritannien(ligger nära o bra) fanns rätt mycket där att välja på till vettiga pengar sök sedan på USA och du drunknar i DC dekaler..till små pengar.. så jag får backa mitt påstående att det skulle bli billigare här hemma.. vassego!!


Kollade och jämförde ett ark med monster energi dekaler. Dekaltrim kostar 169kr inkl frakt Ebay.com kostar 23kr inkl frakt





japp gjorde själv denna "upptäckt " och backa rtvå steg..se mitt inlägg över ditt!!


Här har du en kanon firma har själv beställt från dom funka toppen http://www.ihatestickers.com/ nu ha du lite att kika på


Åk till en lokal dekal/skyltverkstad. Dekaler kostar ju inga stora summor direkt, ser ingen vits med att beställa från ebay eller liknande.


kolla in priserna så fattar du varför... jag trodde inte heller man kunde köpa stora dekaler inkl frakt för runt 25kr..det kan nog ingen slå här hemma...om man nu inte bor i en liten lokal byhåla där alla känner alla o reklammakaren på byn är supersnäll och skiter i att tjäna pengar...då möjligtvis kan man komma under 25kr för en stor dekal..;-)


Att man kan spara nån hundralapp säger jag inte emot. Men för mig är det inte värt att beställa från utlandet när jag kan få dekalen monterad och klar samma dag för nån hundring extra här hemma.


Får jag fråga varför du vill sätta en dekal från ett företag du med största sannolikhet inte fått en spänn från på din bil?


Precis vad jag letat efter.. 1000 tack


varsegoo


Ang. EBay: 25kr för produkten ja, men har du kollat upp frakten? Vissa företag tar rätt bra betalt och eftersom man inte kan vika dekalen måste den snurras in i ett rör eller skickas med wellpapp som stöd i ett stort kuvert = relativt stort paket, relativt saftiga fraktkostnader. Man ska passa sig med att beställa från USA, tullen är inte glada för sånna paket. Beställde senast lite kläder därifrån för ca 600kr. Fick betala 350kr i frakt + 250kr i tullavgift.. dock värt det för kläderna ändå blev billiga. Men beställ isåfall från Stor Britannien, ingen tullavgift och hyfsat bra fraktkostnader. Vill minnas att dekaltrim har sponsorloggos som man sen kan välja i valfri storlek? (Även jävligt stor om man vill det) Mvh


Dekaler beställer man från Hongkong och då är det oftast fri frakt! Sen med tull avgifterna så debiteras inte paket under 50usd har jag hört. Men det kanske inte stämmer. Har själv aldrig åkt på tull från Asien men en gång från USA.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka