Nya strålkastare/-glas till E39, xenon original

Köpte en E39:a med standardmonterat xenonljus idag. Märkte att strålkastarglasen är ganska slitna, så tänkte byta dem alternativt hela strålkastarhuset. Men är det samma strålkastare till halogen- som till xenonljus? Kan jag isf. köpa en strålkastare som suttit på en E39:a med halogenlampa?



Svar på inlägget: Nya strålkastare/-glas till E39, xenon original



Edit: Såg nu att det är speciella strålkastarhus för xenon. Då har jag att välja på att skaffa nya glas eller köpa nya strålkastarhus för xenon. Vad tror ni om nya strålkastarhus för xenon med inbyggda Angel Eyes? Sämre ljusbild än original? Kanske bättre att satsa på att eftermontera AE om man nu vill ha det? Någon som gjort detta? Edit 2: Man kan kanske plocka bort xenoninsatsen enkelt från originalstrålkastarna och montera i de nya? I så fall får man ju originalljusbild, och man kommer ned i pris för strålkastarna.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka