Vad är detta för volvoratt?

letade länge å tillslut när jag sökte på r-sport så hitta ja en bild http://www.brickboard.com/GALLERY/volvopic.htm?id=9975 vet någon va de e för ratt e den värd något?



Svar på inlägget: Vad är detta för volvoratt?



_Benny_ har en på sin 244 turbo, den är ganska vanlig


Finns en på tradera just nu som går ut om 6 dagar http://www.tradera.com/volvo-r-sport-ra . _144681765 en gick för drygt 800:- nyligen finns en som låg på tradera också i mocca för 1600:- själv skulle jag ge runt 700:- om skicket var bra..detta är ju en ratt som inte finns att uppbringa längre så säljaren sätter tyvärr priset. Satsa på den vanligare Palm beach ratten om du vill..dessa är dock inte billigare..men vanligare..


Den där ratten hette "Roma" och fanns i svart, mocca, vitt och multicolor (för att matcha den r-sportklädseln med samma) om jag minns rätt. Original tillbehörsratt från Volvo. //Brådhis


okej tack för svaren har en sån liggandes som jag fick av en, har altid undrat va den hade för ursprung





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka