Tips att lacka eller på annats sätt "drapera" ombyggda plåtfångare

Håller på med min e30 som nu får sina plåtfångare ombyggda. Blir utan lister och hål samt nertagna på djupet ca 25-30mm så dom inte sticker ut lika mkt som original. Tanken var att lacka dom halvblanka , svarta men är öppen för andra tankar om nån har nåt kul att hitta på. Kolfiberdrapera kommer inte på tal då det blir "Old school" stuk på bilen. http://www.garaget.org/?car=240270



Svar på inlägget: Tips att lacka eller på annats sätt "drapera" ombyggda plåtfångare



jag personligen hade lackat dem i bilens färg men min smak


Har också tänkt det men vill behålla de svarta midjelisterna och då känns svarta fångare bra , tror jag...:-) Du ser ju din Granada också , visst ser det fint ut och dessutom är våra bilsar nästan lika i färgen.


Kanske lacka dom i samma färg som centrumen på fälgarna du har med på bild i bil infon? På min rekord -60 lackade jag stötfångarna mörkgråmetallic då taket blev lackat i samma färg, ihop med laserblå färg på övriga bilen.


haha numer har denna bil kromade Gl kofångare men om du lackar dem å stripar/ lackar en list som harmonerar med listerna då?


Tanken på svart och grått tillsammans har slagit mig faktiskt :-)


mm tror på det,, helsvarta ser lite hemmagjort ut,, man ids inte lägga ner tid på att fixa det snyggt såattsäga


Jo på sätt och vis men cleant också med halvblanka , svarta


Då jag är kass på PS så fick det bli en kludd i Paint! Men någonting såhär kanske, så över och underdel blir i chrom och framåt och sidor blir svart eller grå? För du behåller väl chromet runt rutorna va? Gör du ett bra underarbete så kan du ju använda vinyl, då lack lätt lossnar från chrom.


Jo men jag har inget crome kvar på fångarna , är blästrade och pulverlavkade svarta nu . Ska fixxa med dom imorgon för att passa in dom bra. Får fundera då på färg men för tillfället är det svart som står högst på listan





Aj fan, men då är det ju klart redan!


Nejdå , den svarta pulverlacken blev för att få en bra grund på fångarna. Alla godea idéer är välkomna


Crome foliering upptill då?


Njae , heller grått som fälgarna upptill och svart de nedre 3/4 delarna


mm håller med på det





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka