Styla en xc70

Hej just nu letar jag en xc70 som jag tänkte styla får bli 2001 modellen. ska bara bli av med min bil först hehe. det jag hade tänkt var att lacka ner hela bilen nån som vet vad de kan gå på? stora bågen fram utan extraljus 20" fälgar till sommaren eller går det att få på större? tona hela bilen Nån som har något mer förslag?



Svar på inlägget: Styla en xc70



Här har du en som gjort ett bra jobb med sin. http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=207606 Angående pris så skiljer det mycket beroende på vart du bor och på hur mycket du gör själv. Bara att du hör dig för hos lackeraren.


Ska bli intressant, lägg upp en projekt-tråd sen när du köpt en XC.. Finns ju Devil Eyes, släng på -05 bakljus för att få klarglas, byt mittkonsollen (där handbromsen/växelspaken/armstöd sitter) till -06 för att få ett facelift, Xenon så klart, blir riktigt bra lyse med projektor linsen och xenon, vinge på bakluckan, finns massa massa man kan göra.. men räkna med att det kommer att kosta.. En vettig XC70 bensinare borde gå att hitta för runt 45-50 tusen, är det XC70 D5 du ska ha så räkna med att få tag på en vettig långmilare för runt 65-70 tusen billigast.


Blir ett spännande projekt att följa sen ! 22" får du på iallafall, inte mkt gummi att åka på men de funkar //Lindh


Där har du det viktigaste, Volvo kombi ska ha vinge, lite pinsamt att det inte var standard på alla


gå emot alla...montera 22" hjul o sänk bilen.. en fet xc som är sänkt..kan det bli mer "ball" Min ide är att ta en xc90 o sänka den brutalt... finns massor av sånt i usa men inte i sverige..tyvärr..är väl bara realcar som har gjort en sådan seriös xc90 om jag inte missminner mig..så kom igen nu..sänk xc70:n!!


Det här med att sänka en XC tror jag skulle vara hur coolt som helst.. men kanske inte i längden men för att testa hur det blir iaf.. Btw... 2 varningar.. kan man få sånna här på forumet åxå.. ? det visste jag inte..


Stygga pojkar får smisk ibland av Moderatorer som gömmer sig i mängden och klagar skiten ur sig för småsaker. Så JA man KAN få varningar..


Här är en gammal bild på en ocean blå xc70 sänkt med små fälgar


PORR!!!!! Nu börjar det likna något..ser ut lite som en Volvo på Proteinkur*ler*





Ja de breddar lite mot en vanlig


Ok.. kan vara bra att veta, har aldrig nånsin sett nån som haft varningar på sig.. så därför har jag aldrig tänkt på att man kan få sånt.. men hur många varningar kan man ha innan man blir banned for life ?


Tycker jag ser hur coolt ut som helst..


blir 22" eller 20" sen sidobågarna glömde jag. sen kanske foliera den i kolfiber om de går:P





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka