S40 Lister

Nu ska vi se om detta funkar då det är första gången jag frågar om hjälp på en sida som denna. Jag har en Volvo S40 -99 och jag undrar om listerna bak kan tas lös (inte den som sitter på stötfångaren) Den som är under den är den jag undrar över (om den räknas till kjolen på bilen vet jag inte) Dom två som ska sitta där finns inte på min bil jag har bara två vågräta hål på vardera sida där dom ska sitta. och jag undrar som sagt om dessa går att ta lös så man kan åka till en demontering och ta lös ett par som sedan kan sättas fast på min bil i hålen som finns där? Tror inte det är något lim eller skruvar där då inga sådana märken finns. Tacksam för hjälp! Hoppas det inte blev för svårt med all text.



Svar på inlägget: S40 Lister



Dom i plast som sitter i stöten bak går att ta bort men du måste demontera hela bakstöten och lossa dem från insidan. Men det går. Ett tips är att gå in på x40nordic.com och lägga in en köpes annons på en bra beg stöt. Brukar finnas några där som man mer eller mindre skänker bort.


Ok då vet jag! Tack för hjälpen!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka