Carbonfilm på fälgar & små detaljer. Nära Göteborg, Vart? Tips? Pris? Övrig info sökes.

Hejsan Har lite planer till bilen nu under vintern. Trä över carbonfilm på fälgarna, en front läpp, sido speglarna, och troligen en motorhuv. Vart ska man vända sig för att få detta gjort? Helst inom Göteborgs området / Västra Götaland. Någon som har gjort något liknande, prisuppgifter m.m.? Går att köpa motorhuven och läppen redan färdiga i carbon-look för ett par tusen kr extra.. men tänkte köpa dom i grundfärg och få allt gjort medan dom gör fälgarna.. Tacksam för svar.



Svar på inlägget: Carbonfilm på fälgar & små detaljer. Nära Göteborg, Vart? Tips? Pris? Övrig info sökes.



du har PM!


Jag tackar så mycket ! Får ta en sväng förbi dom och diskutera


Gör aldrig kolfiber på fälgarna, lackera de istället. För det första fälgar är alltid har risk för att skadas på trottoar, och om det händer så du måste göra om det. För det andra om du har sport fälgar så jag tror inte det kan göra de. Jag har sett en annons för en stånd sen på blocket, där säljer de kolfiberfilm om du vill köpa.


Min polare köpte en s40 t4, med 5 ekrade fälgar med läpp, tidigare ägaren hade lagt kolfiberfilm över dom. Grymt snyggt ! Har hittat en firma nu, ska höra med dom om det är möjligt på mina fälgar.


Du har pm





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka