Nu har jag köpt en golf 1,8t-00 och vill sätta på en hajfena

Tja gott folk! Nu har jag köpt en golf 1,8t-00 och vill sätta på en hajfena, har hört som dom som bara tagit bort antennen att satt hajfenan på "knoppen", om det är ngn som har gjort det, berätta gärna för mig, vill ha alla råd jag kan få! och sedan, var kan jag köpa hajfena? har inte hittat en enda hemsida än... tack på förhand! / D.



Svar på inlägget: Nu har jag köpt en golf 1,8t-00 och vill sätta på en hajfena



ja underar med detta.. funderar på å ta bort min JÄTTE anten på skodan å sätta dit en hajfena lr något.. har inte kollat på dom så mkt mer än att man får med dubbelhäftande tejp men då kan man ju inte kopla in radisladden?:S finns det någon stanns man kan köra dom seriösa som funkar till radion som kasnke kan bara till bra priset??!


hehe, gott jag ät inte ensam


hittade den här sidan http://www.rcteknik.se/index.php?cPath= . b40a42ce58


köpte min på hova.com svin bra ska lacka den nu


GOLF du är kung, precis en såndan jag letade efter


på realcar finns den här som enligt mig är den snyggaste hajfenan.


Menar ni på allvar att ni lyssnar på Radio?


Finns både äkta med inkoppling för radio/mobilförstärkare m.m. och sen fejk som bara e för looken Kolla på www.collexstyling.se dom borde ha. //K


hallå!! c4-styling har oxå finns på lager!! mvh





wh0re --- ja det finns dom som gör det.. rätt gott å ha ibland när man ligger å ska köra långt å bara inte orkar lysna på en cd...!! och lika bra å kopla in radio om man ska sälja bilen i framtiden å så vill dom kanske ha det i bilen.. kan bli gnälligt om det inte funkar;)


Varhundringen.. Klart man gör! Hur skullemanannars klara dom lång resorna? Och framförallt hur vore det att missa Krister? Tex. talangjakten som går just nu!!


usch hemska tanke att vara utan krister...


Hur fungerar antennen från Hova.com när dett gäller mottagning och fastsättning?


Finns ju även en helmassa fotboll/hockey som kan vara trevligt att höra med (iaf så länge Djurgården vinner =P) Men "stylinghajfenor" går väl bort iaf om dom nu inte funkar som antenn. Påklistrade grejer som inte fyller någon funktion är ju rätt B.


där finns 2 varianter på "hajfenor" en som fungerar som gps mottagare och den andre som bara ska sitta där för det ska se fint ut. om ni ska ha den ovanpå antennen så får ni fästa koppartråd i fästet så det blir mottagning annars så funkar d inte.. har testat


Hur bra blir mottagning och funkar dom lika bra som den gamla vanliga antenn?


Lilla du... Kolla datumet på senaste inlägget! "2008-06-22"


spelar väl ingen roll om tråden är gammal. från var ju relevant till trådens topic så kör på


Om något så ska han väl ha en applåd för att han plockar fram en relevant tråd via sökfunktionen? Jag har inte märkt av några problem med hajfena, visserligen rör jag mig oftast bara på ställen med bra radiomottagning.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka