Vad har hänt med alla r-frontar?

Hej, jag har sedan några månader tillbaka varit på jakt efter en r-front till 850. Jag har suttit konstant på Blocket och även här på garaget.org och letat. Men aldrig har det dykt upp något och om det har gjort det har det varit alldeles för långt iväg. Har även sökt en massa på internet men det verkar som att företagen som säljer dessa är få? Vad har jag för val för att få tag på en front? Är det bara att gå till volvo och köpa en ny som gäller? Har hört att de är väldigt dyra där. Hoppas någon kan tipsa mig!



Svar på inlägget: Vad har hänt med alla r-frontar?



Finns gör dom ju, men alldeles för många rep objekt bara, 4000kr cirkus tar volvo för en olackad, 5000kr lackad (rätta mig gärna om jag har fel ang priset) Sedan dimljus på det om du behöver, 1900kr har jag för mig dom gick på. 5000kr för lackad front är iaf inte dåligt, räkna med 1000-1500kr beg i ok skick + lack + dimljus... Nytt är nästan alltid bäst Mvh John


va? har hittat "massvis" utav dessa. Tycker dom inte alls är svårfunna. Kollar tpc, tradera, blocket, volvo7/900klubben? På facebook säljes/köpes grejer finns det vääääldigt mycket grejer.


Ja, det är bara att fortsätta leta! :p Jag hittade en på tradera för 400kr som jag köpte för ett tag sedan. Oså hittade jag en till en vän på blocket för 500kr tror ja det va.


alla är om moddade och sitter nu på 740:is


Hm, fan va skumt. jaja det är väll bara att ja fortsätter leta Tradera hittar ja inte på, blocket finns det 2 i hela sverige å dem är sålda. Finns en här på garaget men den är bulig osv. ska ta en titt på den andra sidorna + facebook!


kolla tpc, tycker de ramlar in då o då


Passar ju fortfarande 850, du ändrar inget på stöten för att få på den på en 7/940. Lycka till med letandet!


Stämmer verkligen det? Om ja köper denna: http://www.blocket.se/ostergotland/R_Fr . =8&w=3 Så passar väll den ändå inte?


Kanske inte just den, men när jag satte r-front på min 940 så byggde jag fästen som gick i orginalfästena på fronten. Alltså förstörde jag ingenting och den skulle med lätthet passa på en 850 igen. Men alla gör väl olika.





jo men du får köpa bilarna för att få frontarna


Jag har en liggandes som du kan få köpa, min R är ju rätt, nerlagd så, de finns ju en del att ta från den om du behöver...... PMa om de är något du är intresserad av..


Ja tyvärr var det ett väldigt långt avstånd.. Om det nu inte går att lösa på något sätt. Annars är jag fortfarande öppen för förslag av andra som kan ha några tips om vart jag kan hitta r-front!


Nä, fattar inte varför han har gjort så och till vilken mer egenskap den får förutom mer svårsåld. Jag argumenterar som en annan gjorde i tråden. (Plankpojk) "Kanske inte just den, men när jag satte r-front på min 940 så byggde jag fästen som gick i orginalfästena på fronten. Alltså förstörde jag ingenting och den skulle med lätthet passa på en 850 igen. Men alla gör väl olika."


Ja, eran metod är ju bra mkt bättre!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka