Klarglas på orginallyktor...volvo s-v70 1997-2000

hallå tänkte höra ifall någon har testat att sätta klarglas på sina orginal strålkastare till volvo s el v70 årsm. 1997-2000. visa gärna bild om ni har så man får se om de blev bra



Svar på inlägget: Klarglas på orginallyktor...volvo s-v70 1997-2000



det är inget jag rekomenderar ger dålig ljusbild sen är det snyggare med äkta och på volvo kostar dom 5000kr


som sagt, är inte att rekomendera då ljusbilden blir åt helvete så du åker runt och bländar alla du möter. på strålkastare med räfflat glas så blir ljusbilden i glaset medans på strålkastare med klarglas så blir ljusbilden i refläktorn, vad tror du händer om du tar bort det som gör ljusbilden??


Kommer med en lite liknande fråga... Är det någon som vet om det går att modifiera räfflat glas så att det blir som klarglas?


Japp, ta lös dom, hoppa på dom, smälta om dom, KLART


Tänkte mera om det går att slipa bort räfflorna, för de brukar väl vara på insidan av glaset eller är räfflorna genomgående?


Ja, det är fysiskt möjligt. Men det tar en jäkla tid med all polering som lär göras sedan för att få glaset i vettigt skick.


Mm, det är just poleringen som säkert kommer att ta sin tid att fixa. Speciellt när glaset inte är rakt heller... Så får se hur jag gör... För går inte att få tag i klarglas till en VW Vento vad jag vet, och Angel Eyes och liknande är inte så värst snygga på en annars rätt så original bil.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka