BMW e39! skillnad mellan vanlig och Limousine..

Såådär ja, hoppas jag hittat rätt! Precis införskaffat mig en bmw 525 e39 limo -03a med full M utrustning. Jag är lite fundersam över vad beteckningen "limousine" står för. Audi och merca andvänder sig ju av det och det menas med att bilen är några cm längre. Samtidigt som VW andvände det förut men då var inte bilen längre, betecknade bara att bilen hade 4 dörrar. Så jag undrar vad skillnaden är mellan en vanlig e39 kaross och en e39 limousine. Berätta allt ni vet Sen en liten fråga, hur stora hjul får plats på en e39 utan några modifieringar.



Svar på inlägget: BMW e39! skillnad mellan vanlig och Limousine..



Ingen är skillnaden, bara bmw`s version av ordet sedan. Grattis i övrigt till en bra bil, håll koll på oljeförbrukningen på M54:an bara, de kan vara rätt törstiga.


Okey, så pass! Jo M54:an e ny för mig faktiskt. Ska läsa igenom det viktigaste om dessa motorer! Tack för att grymt och snabbt svar


Googletranslate säger att Limousine på tyska betyder: limousine, sedan, saloon, limo, saloon car, på engelska. Men översätter man till svenska tycker google att de betyder: Kombi lolwut?


Hahah! Märkligt.. Sedan it is!


Limousine är tyska för sedan, gäller oavsett märke eller rättare sagt täckt fordon en VW Typ 1 heter även den Limousine. Alltså ingen skillnad för det är samma bil. Lang är vad L betyder i A8 L, 760Li, S500 L samt 535Li den senare endast såld i Kina. BMW Sverige hade med Limo i regbeviset under några år, de har även haft med modellår då står det MJ01 eller MJ00 och innan dess stod det M3/4, 525i/5 för att visa att det var en sedan respektive Touring. Stephan


Grattis till en 525 e39 med full M utrustning. Anser den som en trevlig modell, hoppas att du bli nöjd med den.


Tack för ett ordentligt svar! då vet jag





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka