Letar efter dekal....

Hej Hittade lite bilder på Veilsides kjolpaket till imprezan (dock inte intresserad av det utseendet). Fastnade dock för den dekalen som sitter på sidan av bilen, men lyckas inte hitta några riktigt bra bilder på hur den verkligen ser ut. Så om någon vet vart man kan hitta bättre bilder på dekalen, eller som är snitsig i photoshop (då utan texten på bakskärmen) och kan göra en bild av den så skulle jag bli jäkligt glad.



Svar på inlägget: Letar efter dekal....



det där kittet såg ju maffigt ut..fast det e klart att i sverige skulle man ju slå sönder det rätt fort..eller knäcka extra som snöplog åt trafikverket om vintern*ler* Jäkligt nice sidostripe för övrigt..hoppas någon kan vara snäll att vektorisera en sådan till oss här på forumet. Fördelen med en vektoriserad bild är att den kan anpassas efter storlek utan att bilden blir förvrängd(har jag fått förklarat för mig av en layoutare,nej det blir inte uteliggare på svenska)


Hahaha snacka med på http://www.dekaltrim.nu/ så kanske de kan "hjälpa" dig


Grejen är att jag redan haren kille på gång med en dekalmaskin. Därav så är inte dekaltrim ett alternativ.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka