AUDI A4 B5 GRILL! någon som vet?!

Hej. Nu har jag börjat lessna ur. Jag undrar om det finns någon fantastisk bilguru som kan/vet var jag kan hitta denna grill. http://www.tuning-rs.eu/sklep/bigFoto.p . -12-37.jpg Tyskarna på den här sidan påstår att dom inte får in den någe mer. Har även letar på ebay.de. Väldigt tacksam för svar. med hälsning Niklas & roxy:lol:



Svar på inlägget: AUDI A4 B5 GRILL! någon som vet?!



Skulle nog tänkt om ist... för den va ju inte spec vacker.


Finns nog en anledning till att den inte säljs..


http://www.styling4u.se/svart-styling-g . p-121.html Är inte det ganska exakt?


Dom verkar onekligen ha slutat med dom, tack gode gud, jag tycker inte dom ser bra ut, finns många som är snyggare på din bil


Håller med Mäki , dessutom så har du ju den ssnyggaste grillen man kan hapå en B5 , för visst är det rs4 grillen du har på, ser då ut som den


Måste ju säga tacka för fan för att alla inte har samma smak! Jag har den och e nöjd med den och sen att alla andra inte gillar den visst men söker han den speciellt så kan man försöka hjälpa han med det eller? Smaken e som baken inte sant?


så talar en vis man. Dessutom med en jävla bra smak!


Helt klart att smaken är olika, glömde att skriva att jag letade igenom sidorna jag brukar handla på efter grillen, men utan resultat. Lät lite väl illa utan att jag skrev det märkte jag. My bad


Får du tag på den grillen du vill ha så köper jag gärna den som sitter på din bil just nu,





ja det kan du få göra men e inte det samma grill som du redan har? /N


_Nikke:Nej, du har ju RS4 grillen med bikupe-nät. Han har vanliga S4 grillen, med vågräta och lodräta ribbor.


yes precis, vill ha rs4 grillen så vill du sälja den så säg till


Det är väl Seidl Tuning som har gjort den, och den finns hos http://www.carfashion.nu Så, och jag kanske kan köpa S4 grillen av Victorduvet? om det nu är rätt..


mejn, ja det e samma grill från siedl! Men den va billigare att beställa aus deutchlant Vad ska jag sälja min grill för? några förslag????


billigt till mig ;P


snål victor


vill du sälja?


gammal tråd men finns den kvar?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka