Någon som har testat "Water Transfer Printing"?

länk till produkten: http://www.mds.se/sv/category/2581/Wate . r-Printing tyckte det verkade väldigt midigt och verkar bli bra resultat (kollade på youtube så kan ha fel) så frågan är har någon testat detta, eller är det helt nytt i sverige? //big-jepp



Svar på inlägget: Någon som har testat "Water Transfer Printing"?



fan va nice..skulle vara kul o prova. carbon fälgar come to me....


Damn va ballt


ja även jag tycker det såg riktigt ballt ut! kollade klipp på youtube, och verkar vara riktigt bra och lätt att göra (dock vet jag även att allt kan se annorlunda ut.


såg ett avsnitt av american chopper när dom använde sån teknik, det såg riktigt bra ut och verkade vara rätt lätt att få bra


Det ska inte vara så svårt att få på.. ! Lycka till


ne det verkar inte så, ju mer jag kollar på olika klipp ju med sugen blir jag


Håller med..! Måste testa någon dag!


haha ja helt klart! har mailat mds med lite frågor om det. t.ex. om man kan köpa lös kolfiber folie som fungerar. känns ju lite väl dyrt att köpa ett nytt paket hela tiden.


Jo sant.. Går nog att hitta billigare annars Tycker kolfibern såg dålig ut dock





vi får se vad dom svarar. kanske, men svårt att avgöra med bilder.


sant..


Detta är ingen nyhet, har funnits länge, dock kanske inte till privatperson... http://www.scandepro.com/ gör sådant åt folk (och många andra effekt grejjer)


Det är ingen nyhet nej.. Det vet vi


som sagt funnits jättelånge men inte i görahemmasatser.. dock inte jättebilligt.. fast detta är ju för små detaljer "göra hemma" alltså... tänk dig om du vill göra en huv..då måste du ha en bassäng som tar hela huvbredden då man måste lägga huven nedåt och inte doppa den på högkant..Om nu någon trodde det.. Likaså en rätt rejäl balja för stora fälgar..MEN det går..som allting annat.. Hoppas detta slår igenom ordentligt så firmorna börja rsänka sina priser för detta jobb litegranna..


tänk på att detta INTE går att jämföra med en kolfibervinyl.


nee det var det jag trodde, så vart kan man köpa den kolfiber folie som används då? d kan ju inte vara menat att an ska köpa ett nytt kitt hela tiden?


Ehm man kan ju hoppas MDS erbjuder fler storlekar.sen för vems instrumentbräda är 60 cm?


Någon som har provat än? är det så lätt som det ser ut?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka