nån som vet vart man kan få tag på H7 lampor som ger blå/Vitt sken??

tja allesammans=) jag undrar om det e någon här som vet vart man kan få tag på vanliga h7 lampor som lyser med blå/vitt sken? har provat massa olika som står att dom ska göra det med inte hittat några som funkat?? verkar bara vara fejk dom flesta för alla har lyst som orginal ju? tack på förhand mvh/Svante



Svar på inlägget: nån som vet vart man kan få tag på H7 lampor som ger blå/Vitt sken??



Philips Diamond Vision, vet dock inte vart man kan köpa dem, dem lyser riktigt fint, Vitt med en lite blå klick i! Mvh Andro


Köpte mina Pilot BLU-XE på närmaste bilshop. Lyser lite xenonliknande. 200 spänn.


Lovar att för alla pengarna du köpt xenon look-alikes för hade du kunnat köpa riktiga xenon för. Men nåväl. Jag rekommenderar Philips Diamond Vision, det hade jag innan jag konverterade. Gav ett väldigt xenon aktigt utseende. Finns även Philips Blue Vision, ger lite mer vanlig look med blått stick.


men jag har inte lagt ut några pengar ännu har ju lämnat tillbaka alla haha;) oki vad kostar dom där philpis dimond vision?


dom där pilot blu-xe vilken affär hittade du dom i då?


Som sagt, du kommer nog tyvärr inte bli riktigt nöjd förens du Xenon konverterar. J-P-R och jag gjorde de samtidigt blev mycket bättre än alla andra Xenon-look man testat genom åren Mvh Viktor PS. har för mig att Mekonomen säljer Philips Diamond Vision för ca 450kr paret DS.


oki på så vis=) JA SKA MAN PYNTA 450 spänn för ett par lampor kan man lika väl lägga till lite stålar för att få xenonkonvertering istället=)


Xenonlooks lampor finns på www.xenonkungen.se lr www.nordicxenon.se ... Har även konventeringssatser till äkta xenon. Men jag kan rekomendera satserna www.maptun.com säljer..


varför inte köpa xenonsats direkt? du får ju nytt med frakt för runt 400-500 kr på ebay





Skillnaden på xenon och blåare eller vitare halogenlampor är att ljuset i halogenarna är mindre intensivt men lagliga att ha monterade... Livslängden på tonade halogenlampor är lite kortare än de med klarglas, men framför allt så upplever man att ett blåare/vitare sken inte lyser lika starkt som ett gulare sken.


Notera även att du får böter om polisen anmärker på att du har xenonlampor i en bil som är avsedd för halogenlampor


Jaa...


Helt ärligt så har jag svårt att tro att Dj Blåljus fattar att hans 9-3;a inte har orginalmonterat xenon genom att bara titta på bilen. Jag har eftermonterat på min bil och har hitills iaf inte stött på några problem, kanske främst för att min modell av bil finns med xenon orginal. Sedan vill jag gärna veta bötesbeloppet ? För såvitt jag vet så handlar det om ombes, inga böter.


Behöver man endast skruva bort orginallamporna och skruva dit dom nya "vitare" Lamporna? //Victor


Nu förstår jag inte riktigt hur du menar. Men om man köper vanliga halogen lampor, s.k xenon look-alike med ett vitare sken så är det ju bara att byta sin vanliga glödlampa. Om man sedan väljer att gå hela vägen och xenon-kitta sin bil är det lite mer jobb, men inte speciellt mkt.


Kolla in på jula.se, köpte såna till min bil där, dock H4, men billiga är dom iaf!


Är det någon som vet var man hittar Philips Diamond Vision ?? jag har letat ett år efter de... hittade i australien.. men lite dumt och beställa därifrån!


Vi har fått rätt bra respons på dessa: http://www.stylabilen.se/Styling/hb4xen.JPG


Rätta mig om jag har fel men måste man inte ha automatisk reglering för ljuset om man har xenon?...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka