Lack färg på sprayfärg..

hejsan skall lacka om skärmen på bilen då den är en annan färg.. har ni några tips om vart man kan beställa bra o billig lackfär på sprayburk ??Svar på inlägget: Lack färg på sprayfärg..autoexperten brukar ha sånt


tänkte de kanske e billigare o beställa från nätet


biltema har väl billigt


Lånar tråden lite.. Säg att man vill ha en specific färg på burk, säg min bils färg, hur får man tag på den fast på sprayburk ?


kollar upp färgkod eller en lackerar som med någon form av laser mäter lackens nuvarande ton


En vanlig färgaffär kan sälja din bils färg på sprayburk här i Ockelbo säljer lennys färg för 300cirka per burk har ja för mig. Biltema är ju klockrent om man nu har nån av dem färgerna. Och färgkoden ska stå antingen under huven eller vid nån dörr när man öppnar den vet jag...


jo men som ja hitta på en sida fanns de för 250kr.. men finns de inga billigare allternativ ?


nee inge biltema grejer vill ha orginal lack då den va en fin färg


Tänk också att varje kulör kan ha 3-10 olika recept så att komma med färgkoden är ingen garanti för att det blir rätt, be dom göra färgprov på din bil på plats om du vill ha 100% rätt.

jo e med veten om de märkte detta på en annan bil jag hade.. skärmen vart mörkare än rästerande av bilen.


tipro.se har, välj billack sen kommer de upp;)

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka