Amazon Strandglidaren

Jag har ett par frågor angående ett köp av en amazon från 60talet (lätt rep-objekt) Bilen i sig kräver inte mycket underhåll, dock det visuella ska modifieras. Det som skall göras är: Sänka taket, Skapa hardtop Anpassa fönster förstärka karossen lacka byta grillen, däck och fälgar ta bort lister och sen så ska det förstås kromas en hel del. min fråga är vad det hela kan tänkas landa på, vad man ska tänka på och hur mycket tid det kräver. arbeta på bilen kan jag göra nästan varje dag då jag arbetar ytterst sällan När det gäller arbete osv har jag kontakter inom lack, karosseri, meck m.m till hands Tack på Förhand !



Svar på inlägget: Amazon Strandglidaren



Det som skall göras är: Sänka taket, borde inte ta mer än 3dgr Skapa hardtop kan ta lång tid uppskatta 1-3 veckor Anpassa fönster borde gå fort ca 3 dgr förstärka karossen borde också går fort ca 1 vecka lacka lacktid...normalt med 2 veckor inkl förberedellserna kanske byta grillen, däck och fälgar snabba saker ca 1 vecka för allt ta bort lister rensa saker går fort det e ju väre med igenläggning räkna på 1 vecka och sen så ska det förstås kromas en hel del. kromning ingen aning. detta är ju ungefärligt i vilket tempo jag skulle gjort det iaf i huvudet.. tillgång till bra lokal alla verktyg och arbetstid är en förutsättning. Ingen tid till att sitta o spåna i 2 dgr o dricka kaffe finns inräknat utan effektivt arbete ca 10 tim om dagen.. Har du en plan så sätt dig o ragga ihop alla delar som behövs först..ha en färdig plan inna du sätter igång. Det skönaste som finns är att ha allting hemma inna mna börjar då flyter det på mycket fortare... Lycka till o skapa en redig projekttråd om detta härliga objekt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka