Instrumenthus fråga på audi A4 1.8T

Hejsan Jag sitter och funderar på följande utifall detta skulle vara möjligt. Jag har en Audi A4 1.8T -99a. Den är faceliftad med andra ord. Det skiljer dock på instrumenthuset i 99ans och 00ans modell. Skulle det vara möjligt att byta mitt till 00ans instrumenthus? Jag tror nog att det skulle vara möjligt då det jag har kollat och det ska vara samma strl form osv. Är det någon här på forumet som tror detta kan vara möjligt också ? Ska luska vidare i denna fråga och höra med möllers här i uppsala som har hjälpt mig tidigare i liknande fall. Kom gärna med åsikter och ideer vad ni tror om detta. Behöver inga dumma eller smartass kommentarer:)



Svar på inlägget: Instrumenthus fråga på audi A4 1.8T



Du har ju två extra mätare på faceliften (iaf om det är samma som sitter på TS modellerna). Vet inte vad det är för instrumenthus du hittat? Vad mig kan minnas är det skildnad på kontakterna bakpå, var de iaf mellan min gamla 97a (1.8tq) och min 00a (1.8ts).


Vad jag sett på bilderna så verkar instrumenthuset se likadant ut på baksidan vad det gäller kontakter och så. Fick svar från annat forum att det nog ska gå fast man får koda om en del. Har en som kan lite mer om sånt så ska prata med han om det.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka