V90 torkare

Är det någon som köpt V90 torkar kåpan på L-M-R? Jag köpte min där men får den inte till att sitta bra på torkaren



Svar på inlägget: V90 torkare



Köp en ny på volvo istället:) kostar 500kr komplett med torkarblad å allt:)


Köpte en kåpa till min 745a och håller med dig om att passformen inte var så kalas! så nästa gång köper jag en riktig v90 torkare;)


Precis ska va äkta istället för massa kopior:)


Ja det är det den kåpan kostade liksom ändå ca 400 kr. det är ju nästan vad en riktig torkare kostar


köpte oxå en från lmr när dom nyss kommit ut med dom.. går inte ens att få på den på torkaren :s så nu skräpar den i garaget


om du köpte kåpan från lmr så kostar den 250 spänn??


ja men moms å frakt och blir närmare 400 kr


Om de nu inte passar så ta upp de med Micke istället då matilda så de finns en chans att göra nått åt de Men va fan, ÄKTA IS THE SHIT


är det likadant med kåporna till handtagen hade tänkt beställa det´till våran bil men då kanske man ska dra sig för det?





Tror att dem kåporna är mycket bättre. vet att en kompis till mig hade det på sin 740. Det såg riktigt bra ut för jag trodde det var riktiga v90 handtag så det är nog bättre att satsa på!


Jodå dom har bra passform, ser bra ut på håll men när man kommer nära så skriker det bara fejk. Köp riktiga 960 handtag så slipper du bli besviken.


Nej kåporna sitter jätte bra har dom monterade på min 745a som ligger ute här


finns inte v90 torkare på volvo i nybro iallfall pratade med dem idag... så handtagen funkar bra och ser inte ut som skit på nära håll ni som har dem vad tycker ni? synd att lägga ut massor med pengar sen blir man besviken då kan man lika gärna skita i det och åka utan^^ fler tips


Liljas i kalmar har sånna på lager:)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka