Folie/spegel toning

Jag letar efter likadan toning som på filmen http://www.youtube.com/watch?v=Efn13vq7QJ4 - 0.21 Spegeltoningen jag kan få tag på ser man ju direkt igenom och jag vill ha som på filmen att man inte ser alls igenom "tulltoning" alltså. Men jag undrar om man drar spänt folie på insidan då blir de väll sådär men ser man ut alls då? Så någon som vet utav nå sådan sida eller hur man fixar de på nå vis ???



Svar på inlägget: Folie/spegel toning



detta köpte ja till min gamla golf för nått år sen, av danmobility.se tyvärr har dom lagt ner sin verksamhet i sverige, och finns nu bara i Danmark. har ingen direktlänk, men den heter typ "sort med speileffekt" (typ) Funderade på att köpa igen, men krångligt från danmark känns de som. Får du tag i det i sverige vill jag veta var Lycka till


inte alls krångligt då det är inom eu


Såg man genom de? mot insidan alltså?


Om man stog utanför, o tittade in genom toningen, nej - man såg bara sej själv Man kanske kunde ana nån kontur, om solen låg på från andra sidan, men ja skulle nog säga att man inte kan se in alls men innifrån & ut ser man mycket bättre än med "vanlig" halvmörk toning, lite lite grumligt, men väldigt bra sikt! (vilket självklart inte gör det okej att ha på sidorutorna fram, eftersom andra trafikanter inte ser dej alls, hoppas slippa moraltanter nu ) på denna bild:mobilkamera innifrån bilen, men spegeltoning (i motljus) - alltså helt okej! *edit -slänger in bilden ja snacka om, en fördel


slänger in en bild till, ifall folk inte orkar gå in o kolla mina gamla bilar som ni ser, man kan inte se in - bara spegelbild


jaja just så jag vill ha det! heltonat eller inget blir de ofc. är inte specci rädd för dom där blå gubbarna som förstör vardan så de som är kluret å hitta de bara. har någon kört med folie ? hört talas om de men har inget sånt å testa med..


Hyffsat säker på att det är denna ja hade http://www.thansen.dk/product.asp?c=597 . 1222849751


hmm.. hur kan man vara säker på de då när man beställer därbortifrån?


Detta är gamla danmobility, där ja beställde förra gången. Men det va nått år sen. Ska ringa dom imorrn, så blire nog att beställa !





http://www.stylingkompaniet.com/shop/ca . luqekdgfq4


gött skriv om de är rätt då ska jag också beställa dirr!


om man hade fått veta hur mycket den släpper igenom .. för finns exakt likadan spegeltoning här i vanliga butiker men ser igenom de hur lätt som helst å de vill jag ju inte!


Vilka vanliga butiker? trist att dom tar mer än dubbla priset mot danskarna! (alltså dom i länken)


lindeholms,ojanperä ja vanliga bilbutiker som har det men släpper igenom så mycket så man ser ju direkt in.. vill ha den bättre versionen så att man inte ser nå alls..


du råkar inte ha nån bild på den "dåliga" toningen på nån bil?


njaa är inte så dålig å går å köper dålig film hehe nemen alla jag känner tycker att de är bättre å tona vanligt än den där fattiga versionen av spegeltoningen..


aha, okej!


lite smålurigt att ta kort på, men nu är de tonat iaf (:


Vart beställde du din toning nånstans då?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka