Lackera fälgar.

Hej undrar ifall man kan måla fälgarna själv med denna färgen http://shop.speedparts.se/sv/prod/farg- . 6bafc38547 eller om den kommer att släppa fort. Eller om det finns någon annan färg. Undrar även om det funkar bättre med vanlig färg och lägga ett lager klarlack över eller ifall det släpper? Hade tänkt att måla dom så att det blev så här http://www.garaget.org/?car=256507&image=2604901 vad tycks?



Svar på inlägget: Lackera fälgar.



jag har själv lackat typ 3 uppsättningar fälgar med biltemas mattsvarta fälgfärg å de har funkat kanon så länge man gör ett bra underjobb.


Okej tack så mkt. har du lagt på något lager klarlack efter eller så? har du nån bild på det du gjort? mvh


Har lackat ett antal uppsättningar fälgar med biltemas färg också. Har varit med om lacksläpp på 1-2fälgar sammanlagt. (Ytterst lite så inget man tänkte på) Har varken slippat / Använt klarlack. bara tvättat av och sprejat Sen om man är lite mer nogrann kan man ju ta lite klarlack dock och matta ner en aning.


hur blir det om man använder klarlack och dyligt





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka