Audi A3 (stickerbomba huv?)

Hej, tänkt köpa lite nya grejer till bilen nu innan sommaren och undrar vad ni på garaget tycker om mina idéer. För det första undrar jag i fall någon tycker att dessa lampor skulle sitta bra på min bil? https://www.scstyling.com/a3-8l-9501-de . -6959.aspx Det står mellan dessa, likadana fast i krom samt ett par angel eyes. Vad tycker ni? Undrar även hur det funkar med DRL, i och med att jag inte har det på mina nuvarande lampor.. För det andra hade jag tänkt köpa en grill utan emblem. Fast jag vet inte riktigt om det skulle se bra ut. Undrar även varför just denna grill är så mycket billigare än de andra? (är kvalitén så mycket sämre?) https://www.scstyling.com/helsvart-gril . -8898.aspx Och till slut hade jag tänkt mig svarta skärmblinkers istället för de jag har nu (spricka i ena så tänkt byta i alla fall) men frågan är om jag ska ha ett par nya original blinkers eller de svarta? Om jag nu väljer de svarta framlamporna kan det vara snyggt om man matchar de andra lamporna med det svarta temat? Kanske några andra förslag?



Svar på inlägget: Audi A3 (stickerbomba huv?)



Hej! Du menar för ditt befintliga fordon Audi A3-an (97-an) ? Du har liknande lysen på Risetrade för en 500 - 700 sek mindre (2 965:-) än priset som SCstyling annonserar ut > http://www.risetrade.se/sv/produkter/de . svart.html Söker du i rutan där det står, så sök på "A3" så får du flera olika produkter/varor till ditt fordon/modell. Handlade själva nya lysen & kromringar för instrumentpanelen samt lite nyare didoder. Rekommenderas starkt!


Japp det är A3an från 97 (8L) som jag menade! Tack som tusan för den länken, nu kan jag lägga dom pengarna på annat! EDIT: Satt och funderade lite igår och kom på att man kanske kan stickerbomba huven? Gillar verkligen inte hur den ser ut idag, den har för det första typ 1 miljon stenskott och för det andra är den en annan nyans än resten av bilen.. Tror ni det skulle bli snyggt att stickerbomba huven? Hur skulle det hålla i regn? Om man någon gång i framtiden skulle vilja ta bort klistermärkena, tror ni det skulle lämna många märken och försämra skicket på huven?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka