Rattnav till Volvo 240, för att kunna köra med Grant Ratt.

Tjena. Undrar om det är någon här som vet vad man kan köpa rattnav till 240, så man kan köra med en Grant Ratt? Hitta en sida för längesen när jag letade nav till min gamla amazon, och då hittade jag en sida där sådana nav finns, som passar på ett gäng olika bilmodeller. Så om det är någon som vet vad man kan köpa rattnav som kan passa p volvo 240 så säg till. Tack på förhand!



Svar på inlägget: Rattnav till Volvo 240, för att kunna köra med Grant Ratt.



Rogers Custom är den första jag kommer att tänka på som säljer Grant rattar. Även Dahlhems säljer dessa. http://www.rogerscustom.se/ http://www.dalhems.se/Default.aspx


Okej, ah dom vet jag som har rattar, men dom verkar inte ha ngt stort utbud på rattnav till grant rattar som kan passa en 240 med splinesen.


Ett telefonsamtal ger svar på den frågan, bägge firmorna har haft Volvonav tidigare.


Ah jag skall slå en pling imorgon bitti o höra med dom. Okej, ja någonstans borde det finnas


Skriv gärna här sen vilka du ringde till och om de hade till volvo, har nämligen samma fundering fast angåenge 140 då


okej, ah de kan ja fixa, vilken sida o så man kan hitta dom mm:D


vp autoparts säljer grant rattar och nav till duett, amazon, PV, 140, 240


dom hade visst bara rattnav till duett & PV, men är inte de samma ? rattar hade dom iaf . http://www.websitefolder.net/VPAUTOPART . PageID=728 http://www.websitefolder.net/VPAUTOPART . PageID=728 http://www.websitefolder.net/VPAUTOPART . PageID=728





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka