Snygg styling till s40?

Hej! Jag har precis införskaffat mig en röd s40-97(Tyvärr ingen bild ännu) som är helt original. Undrar om ni vet någonting som man kan göra med den som inte är allt för dyrt? Ska tona rutorna idag och skaffa fälgar imorgon( Gh Edition Potenzia 17") samt skaffa blå LED-Belysning inne i bilen vid fötternana runt om. Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Snygg styling till s40?



XC-look grill höjer utseendet fram. Satt standard på 03-04. ca 1000kr. -> Är den helt OEM, så är den definitivt för hög när du slänger på 17" fälgar. Sänksats som sänker 40mm fram, 20-40mm bak, fixar problemet. (Räcker att byta fjädrarna, stötarna klarar sänkningen. Finns även satser som sänker 60mm, men då får du problem med vägbulor och annat. Kolla bilderna på min bil. Bilder med Volvo original fälgar 16" är bilen original (T4an är sänkt 20mm från fabrik, din är troligtvis 20mm högre.) Bilder med fem ekrade 18" är bilen sänkt med K&H sänk-fjädrar. Satsen skall sänka 40mm fram/bak. men eftersom min (T4a) är 20mm lägre från början än andra modeller, så blir ju skillnaden bara 20mm lägre. Ändå blir det stor skillnad. Bilderna talar ! -> http://www.garaget.org/?car=104724


Joo,har funderat på att skaffa annan grill men finns ju olika så vet ej riktigt vilken man ska välja:) Men kan det inte bli snyggt även om man har den original med 17"Fälgar tro?


Klart det blir ett lyft med snygga fälgar. Vad man tycker om hur hög bilen är, är ju individuellt. Släng på fälgarna och se vad du själv tycker.


Skulle du tycka som jag, att bilen är för hög? Så kostar det 1600 för sänksats på Vparts. http://www.vparts.se/sv/artiklar/volvo/ . _40mm.html


Joo har satt på dom nu, kanske blev lite hög men får vara så sålänge:) Ska fixa fjädrar senare:)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka