Montera en ny front spoiler på polo, motorhuv formad efter emblem -03 (e

tja Jag har nyss fått hem en ny front spoiler till min polo -03 men nu när jag kollade på bilen märkte jag att själva motorhuven är typ formad "runt" Vw emblemet och den nya front spoliern är "rak i över kanten eller vad man ska säga. Så om jag sätter på fronten på bilen kommer de bli ett litet hål efter emblemet, finns de någor enkelt sätt att fixa detta? säg till om ni inte förstår ska jag försöka förklara bättre. Kolla bilderna så ser ni hur jag menar.



Svar på inlägget: Montera en ny front spoiler på polo, motorhuv formad efter emblem -03 (e



Lått svar, jag de kommer de bli. Liknnde problem som peugeot har. Man får svettsa igen de lilla hålet och sedan lacka huven


Du behöver inte svetsa å lacka huven om du inte vill. Det finns små månformade plastbitar som man skruvar fast på insidan huven som täcker det där hålet.


okej bra, vet du vad man kan hitta detta? jag har letat runt lite och sökt men hittar ingen eftersom jag vet inte riktigt vad jag ska leta efter. Tacksam för hjälpen


Om du inte redan har hittat så hör med T0bbster här på forumet. Han hade såna i sin projekttråd.


Okej tack för tipset det ska jag göra





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka