Snygg framrutestreamer till saaben min..

Tjenare, Tycker de är så jävla svårt att hitta nå snyggt till framrutan så ni kanske vill hjälpa? Bilen är en Saab 900, Röd, Solfilmad, Bård etc.. Kanske ger nån fantasi? Någon som har nån idé eller nån fräck text? Kanske nån firma som vill synas? Mvh!



Svar på inlägget: Snygg framrutestreamer till saaben min..



Stiliserade viggen/draken/lansen?


Är väl ingen mening med att ha Viggen loggan när det inte är en Viggen?


Men det är en saab - tänkte det skulle gå hand i hand med arvet från flygindustrin?


Ungefär som att sätta ett ///M3 emblem på en 318 för att det är en BMW... Dom andra två förslagen har jag inget emot dock. Men var man gör ju som den själv vill


Okej då - stiliserade draken/lansen/tunnan


Har funderat på nått liknande eller köra på STCS dekalen, Men då borde man bli medlem med, annars ej värt


Saabs "SAAB TURBO" text där O:et ser ut som en turboturbin, du har säkert sett det någonstans i samband med äldre modeller.


Jag kommer nog köra med MOVE -> spegelvänt iår


har ett företag som vill synas lite men vi har adress www.sexindustrin.se kanske inget du vill ha på rutan!HAHAHA nä men ta lite från bmw som hade 2002 turbo fast spegelvänt i framspoilern genom att ha FLYTTA DIG!!spegelvänt i framrutan. Lite som MOVE fast på svenska... detta kan nog väcka den mest trötte svenssonförare när du kommer upp snabbt i röven på dom... På bakrutan givets Bye.Bye!! rättvänt givietis..





Den urln funkar itne. Jag har också några sådna märkliga domäner man kanske skulle väcka til liv igen


Skojade ju. Men jag har en massa andra roliga som jag väntar på att göra pengar med.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka