RE-Amemiya framlampor till Mazda rx-7

hejsan undrar om någon vet vart man kan få tag på RE-Amemiya framlampor till rx-7 (så man slipper popup lysena) är väl typ 1-2 sidor jag hittat dem på och där kostar dem ca 14k!!! vilket jag tycker känns helt sjukt att betala för ett par lampor, dock har jag även hört att det finns "RE-Amemiya lookalike lampor" som är identiska men orginalet. någon som sitter på lite info ang detta får ju gärna skriva!!



Svar på inlägget: RE-Amemiya framlampor till Mazda rx-7



Kolla ebay i usa


hmm EVO-r.net 3800 kr hem med frakt tror jag dom ligger på wankelregistret.se bli medlem mkt bra.


oj tack för så snabba svar, vet ni vad herrarna på besiktningen säger om dessa lampor?


med lite tur kan de gå.... vet inte så mkt om det. ej jobbigt och montera till orginal!


riktigt segt svar från min sida, ber om ursäkt för det, konstigt nog har g.org inte visat att ja fått svar här :S ja men det r ju bra att det är lätt att byta om fallet skulle vara så att dem klagar, neXz: har du fått dina lampor från denna sidan? aldrig kul att bli lurad av oseriösa utlands företag. lång leveranstid?


Akta dig för kopior då passformen blir skit i många fall. Besiktningen tror jag inte säger så mycket beroende på vem du får. Finns okunniga som bara prickar av och tackar för sig


just nu avvaktar jag, för after lite tänkande så börjar jag gilla org. mer o mer


Några lampor som är snygga är 99ans bak köp sånna om något !


just nu söker jag efter vinge, kolfiber eller kolfiber lookalike! lamporna finns bara i fantasin än så länge, kom på att det inte var så hög prio på dem ändå





hehe okej. Kan bli bra de !





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka