VW Jetta Grill

Tjenare! Kanske inte rätt ställa att ställa den frågan men skitsamma! Funderar på att köpa mig en VW Jetta -92, Men ja vill ha Grillen från Den äldre versionen med runda lamporna ist. Går det att köpa sig en Grill från en Golf 2a och sätta på? Eller måste ja leta efter de äldre versionen? //BorraBon



Svar på inlägget: VW Jetta Grill



borde funka men är inte säker (:


Jettan har alltid haft 4kantiga strålkastare och golfen har runda. Som jag fattat det som så passar golfens strålkastare och grill bolt on på Jettan. Har en grill till salu om du är intresserad? Kolla min prylannons för bilder.


Funkar hur bra som helst! MEN du måste ha hela "låsplåten"! Alltså den som håller fast lyktan. Har komplett paket i garaget = Låsplåt, runda lyktor samt grill från Golf 2


Detta är vad du behöver! Låsplåt: Grill: Lyktor: Har som sagt allt i garaget om du är sugen, priset är rätt


Mk1 med golf mk1 front, singelgrill: Mk2 med golf mk2 front, dubbelgrill: Och kanske den vanligaste; Mk3 med Golf MK3 front:


Inte allt för vanligt än, men MK4 med Golf MK 4 front på.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka