Baklyktor till en 850 T5a -95

Vad för andra baklyktor finns det att köpa? Har orginal på just nu (Dem fula med plastlistor tror jag det är runtom) enligt mig så är det riktigt fult, vad för några andra finns det? Kollat runt lite på google, men ganska dött på just det jag söker. tacksam för svar och länkar.



Svar på inlägget: Baklyktor till en 850 T5a -95



Antar att det är till sedan-modellen du menar ,för isåfall finns det bara de du har idag. Då dessa endast passar till årmodellerna 92-97 ,så är det ingen tillverkare som ansett att marknaden är tillrävkligt stor för att lägga ner tid på att ta fram nya. På kombimodellen är tidsramen lite större då dessa passar på 855 och V70 mellan 93-99,vilket gör att marknaden där är större. På sedanmodellen har jag sett flera som lackat det gråa runt lamporna och dekorrampen på bagageluckan i bilens färg.


Sedan är det ja, ja det kan man ju också göra. Tack för tipset :-)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka