Behöver åsikt om fälgar

Hej måste byta fälgar för att få rätta stuket på bilen och har hittat några jag tror kan passa, men på bilden är det svårt att se hur de egentligen ser ut. Så jag undrar om någon har nån bild på dessa fälgar på en bil? Fälgen heter Dare BBM jag finns i 10x20" Bild Samt den ända vettiga bild jag hittat. Tanken är att ha dem på e24an, med vitlackat centrum.



Svar på inlägget: Behöver åsikt om fälgar



Är ju antagligen kopior på BBS Le mans.


Jo jag vet, men jag söker efter bilder på just dessa fälgar. Kanske är rutten kvalitet.


Kräsen eller? Jag ser knappt skillnad så jävla noga kan det ju inte va för att få en överblick. Le Mans passar bra på en 80-tals bil, påminner om krysseker.


Se på fan Jag är själv sugen på att skaffa 20" "Le mans" till 745an, försöker hitta bilder på det också


http://varrstoen.com/blog/?p=1377 dessa har grym kvalité o sitter som en smäck på ALLA bilar


På vilken utav dina fordon skall fälgarna sitta på? Är själv ute efter ett par nya sommardäck+fälg. Letar runt på blocket, men mestadels Vinterdäck o utslitna+kant stötta däck/fälg.


Tråden är rätt gammal så då fanns det bara en att välja på Nu har en polare köpt liknande fast i 10.5" till hans e30 cab, så det är inte intressant längre. Blev lite sugen på Rotiform till e21an. e24an får renoverade RH 8x17 10x18" till sommaren,





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka