Mardröm att lacka vitt?

Ska lämna in bilen för att få en mindre lackskada fixad. Det jag är rädd för är att det sedan kommer att finnas en nyansskillnad som syns då dom måste lacka om hela dörren. Färgen är från audi exclusive, vitt med en blå ton. Pratade med en plåtis som var glad för att han själv inte jobbade som lackerare. Är det någon av er som har egen erfarenhet av med att behövt lacka om vitt eller kanske någon av er som ångrat er? Mvh.



Svar på inlägget: Mardröm att lacka vitt?



Kompisen lackade sin 740 i en vit lack hämtad från S70 men när han skulle lacka om frampartiet så sköt dom lacken med en "läsare" som alla lackerare bör ha och då blev det en BMW lack-kod som han då använde för att det skulle matcha, vissa lacker är ju svårare än andra och som sagt behöver det inte bli rätt bara för att man tar den koden man redan har.


Vitt är troligen den bilfärgen det finns flest nyanser och blandningar på..


Förstår att det finns vissa som tycker att det inte är något problem medans vissa kanske låtsas som att det inte är något problem. Skulle vara intressant att få veta om dom som blivit nöjda. Då bilen och lacken inte är gratis så vill man inte chansa..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka