Volvo 855 T-gul, råd om lackering i 2 färger!

Tjenare! Har en Volvo 855 T-gul som jag ill göra lite personlig, stå ut lite från mängden. Tänkte lackera bilen i 2 färger, T-gul (förståss) och svart. Har laddat upp lite bilder på hur jag ungefär ill ha det, listerna runt om skall också vara svarta. Tänkte något häftigt motivlack på huv samt tak (Kanske bakluckan som ett häftigt avslut) Eller så som det är på bilderna, möjligtvis ett snyggt avslut på bakluckan. vingen tänkte jag också ha svart, tror det smälter mer in då. Har ingen som helst förslag/Ideé på motivlackering till denna bil, så om ni har något, skriv/Skicka gärna länkar/bilder! Vad tycker ni? Har ni bättre ideér eller förslag till förbättring? Kanske verkar konstigt att lackera en redan uppmärksammad bil som en T-gul, men det är ju alltid kul att inte vara som alla andra P.S Lånade bilden från en annan på garaget..> D.S Detta är då förslag Nr.1 Ideé nummero 2



Svar på inlägget: Volvo 855 T-gul, råd om lackering i 2 färger!



jag anser att det är att förstöra en t-gul.


svårt att säga.. tycker det blir svårt att föreställa sig det.. men om jag msåte välja så får det bli alt 2. Mvh


Borde vara dödsstraff på att förstöra en t-gul på det sättet!!!!!!!!!!!! Avstängning från forumet för att ens tänka tanken!


Håller fullständigt med, T-gul är unik som den är. "Förstör" inte en sådan fin bil, snälla... Men kan hålla med dej om att det kan vara kul att sticka ut lite och ha en "personlig" bil, men köp hellre en annan 850 o lacka i dessa färger.


Vilken annan färg som helst är ju bättre än den spyfula T-Gul färgen. Röd svart ? ja är iofs mer för homogena färger inte 2 toners.


Som tillägg kan jag ju säga att den behöver lackas om ändå då det är fullt med stenskott och dylikt överallt på den. så det går ändå inte att rädda "orginal" orginal lacken om ni förstår vad jag menar. Tänkte då göra den lite speciell, går ju att lacka om den till vanlig t-gul sen då det svarta bara är på front,huv och tak (kanske baklucka.) Mvh


synd och förstöra en t-gul.


Håller med resten, snääälla förstör den inte!


Nej, nej och åter NEJ! T-Gul är unika bilar som redan är grymt snygga som dem är redan original. Om du ska lacka bilen så gör det i samma färg som den redan är i!





fattar itne varför alla ska va så tråkiga? låt han lacka om han nu vill de.. t gul är ju inte så jävla speciell...bara köpa en gul bil å ställa i solen i ett par sommrar så har du en t gul.


Sportigt sagt av ett freak som du!


Så du har tjuvkikat på min bil ser jag Behåll den original T-gul är som sagt väldigt unik redan från början. Jag tycker det är att förstöra bilen redan när man byter handtag till s70 och lackar dom gula. Möjliga ändringen skulle va v70 lyktor i bak. Men om jag var tvungen att välja så skulle jag nog ta alternativ 1


Nej tycker nog inte den ska "Förstöras" som många andra här uttrycker det. T-Gul ska va T-Gul å inget annat. men det e ju en smak sak


ah riktigt cool är ja. Men seriöst tycker du att den färgen är snygg? Eller har du bara en sån färg på din eftersom att du inte har någon fantasi och vill va som alla andra?


Jo de är lite konstiga, bilen går inte sönder lixom.. Men lite häftigt är det ju, svarta lister, svarta rutor och sen svart tak å motorhuv,front(Som på bilden) Man kan ju inte direkt säga att det är fult... P.S Har svarta lyktor fram & bak. D.S Är det någon som är posetiv till detta projekt eller är det bara "Förstörning" av bil som råder?


verkar som att alla tycker förstörning :S


jag tycker du ska göra d om du själv känner att d känns rätt! d e ju trots allt du själv som ska köra den ju jag tror d kan bli ganska ballt i alla fall... visst en t-gul e ju en t-gul men såååå himla ovanliga e dem ju trots allt inte... jag tror däremot att du kanske skulle hittat någon som ville göra en riktigt photoshopad bild till dig så du verkligen kan få se och smaka lite på d innan du gör d... e ju trots allt en slant d kostar lycka till!


JAAA!!! Snälla folk på garaget, kan någon göra om en bild på min bil i vinkeln du vill ha så jag får se hur det kan se ut? Vore gööö sccchnällt som vi säger här..


kan ju klistra dekor istället för att lacka...bara och riva av om du tröttnar. Tycker du ska köra på alternativ 2. Och du...gör som du själv tycker är snyggt. Ps. Det är din bil och du som ska trivas med den. Kul att du rådfrågar men att du förstör bilen är bara skitsnack. Vill dem se till att vårda sveriges t-gulflora kan dem köpa sig en egen och ställa undan. Mvh





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka