Spricka i en vinge

Jag har en vinge på min 900ng, och den är ganska tung så jag råkade släppa ner bakluckan o det sprack lite i plasten i ett hörn. Hur lagar jag detta eller förstärker så det inte blir sämre o spricker mera? Vad anväder jag för material tilld etta hjälp.. Kommer lägga upp bild sen så ser ni hur det ser ut.



Svar på inlägget: Spricka i en vinge



Vilket material är vingen utav?


förlåt jag kanske skall förklara att jag har en sån där evo vinge som är monterad ovanpå den lilla originalvingen och jag har lärt mig nu att hålla i eco vingen när jag skall stänga luckan lite. Men det är original vingen som har spruckit under i ena hörnet se bilder nu


uppar tråden lite..... ingen som kan ge lite tips tack?


Hmm, antigen kör du med lite PL400 alt lite silikon (transparent silikon) + avslutar med färg/lack. Lagade en "läpp" till stöt/kofångaren som hade lossnat lite efter att man kört i/över en hög-trottoarkant.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka